Tennis - En sport for hele familien

Tennis bliver ofte betragtet som enenkelt mands sport, hvor man helst skal være af samme årgang og styrke for atfå noget ud af spillet. Mange gange sker det, at dueller bliver meget korte ognogle gange kommer bolden slet ikke over nettet. Det kan være ret kedeligt ilængden. Selv om man spiler for at vinde, så er det lidt sjovere når dersamtidig kommer lidt spil ud af det.

For at gøre spillet mere interessant kan mangøre følgende:

Serv underhånd – lav en ”badminton serv” istedet for at kaste bolden op i luften.Det må man gerne ifølge reglerne, bolden må blot ikke røre jorden inden manslår til den. Dette er en god ting fordi man lettere for spillet i gang ogundgår alt for mange servefejl.

Bolden må røre jorden to gange denne regel kan man indføre når man somvoksen spiller med børn. Evt. at den kun gælder for børnene. Igen er fordelenden, at man kan holde spillet kørende lidt længere

Brug bløde bolde her oplever man nok den største ændring. Itennisklubben bruger vi bløde bolde til ungdomstræningen. Fordelen er, at manbruger noget der ligner rigtige tennisbolde men som er noget langsommere. Detgør at børn og voksne nybegynder for mere tid til at komme hen til bolden ogudføre slaget korrekt, uden at de nødvendigvis slår bolden langt ud af banen.Den øvede spiller slår helt normalt som de plejer, der kommer blot ikke såmeget fart i bolden.

Ved at følge disse råd, eller at paraf dem, kan tennis nu spilles af hele familien på tværs af styrke ogaldersforskel. Så pak ketcher og bolde med på ferien, der er helt sikkert etsted i nærheden, hvor i kan spille

Har i spørgsmål til dette emne ellerønske i at bestille disse bolde, så er i velkommen til at kontakte undertegnedepå tlf.: 4082 3863 eller mailtom@vamdruptennisklub.dk.

Boldene koste, alt efter type, 8 – 12kr. stk.

Tom Olesen